Måndag

2014-09-29 @ 23:36:00
tjenis!
Ligger just nu i sängen och tänkte titta på ett BB avsnitt innan jag somnar. Imorgon har vi jobbigaste dagen på hela veckan, historia och engelska dom två värsta ämnena på samma dag, inte kul.. 
 
Det här är ett sånt här inlägg som jag inte har nån aning om vad jag ska skriva. Skriver en mening men sen raderar jag den osv osv. Allt känns så ointressant att skriva. Gör det mest för att jag har bestämt mig för att försöka blogga varje dag. Men skulle egentligen kunna skriva om vad jag har gjort idag till exempel, har besökt min pappa som jag gör ungefär en gång i månaden. Men det känns som att trampa på mina egna ömma tår att skriva om det, vet inte när jag är redo eller vill skriva om lite mer personliga saker i bloggen. Det kommer nog aldrig hända, kommer nog fortsätta att blogga om att framställa mitt liv från den bästa sidan. För så har jag alltid gjort, låtsats som att allt bara är bra. Bloggen får va som en fantasi värld, mitt liv från den bästa sidan helt enkelt!
 

cosy saturday

2014-09-27 @ 15:44:15
Igår köpte jag lite behövliga grejer på stan med mamma, bl.a halsbandet och en ansiktskräm. Blir så himla torr på hösten och vintern. Idag har jag beställt smink och ska nog beställa lite kläder sen, seriöst det bästa som finns! 
 
Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll men funderar på att inte dra ut. Rätt gött med nykter helg, plus att jag ska jobba imorgon.. blir tusen gånger jobbigare om man inte är pigg. Men vädret gör att jag blir lite taggad på att dra ut. Typiskt mig att ALLT beror på vädret om vädret är bra då är allt bra i princip hahah !
Hoppas ni får en bra lördag!
 
 
 

Today’s favorites

2014-09-26 @ 22:14:00
Måste göra en klädinspo kategori i bloggen, för älskar att göra collage. Är helt galen i kläder just nu och vill typ byta ut hela min garderoob. Har bestämt att jsg ska beställa endel den här helgen, ska jobba på söndag så det är jag värd :)) 
Alla tröjor är från Madlady <- LÄNK

RSS 2.0